img_2234 Fokus på här och nu Vänner Relationer Personligt Missbruk Droger

Ingen har väl sagt de rakt ut kanske men jag förstår väl de själv alltså kanske att jag inte varit världens mest positivt inställda person dom senaste åren. De synd för de har inte alltid varit så. Inte haft någon kontakt nu med min familj heller på ett tag nu. Knarkar ju inte nu heller direkt, varit ren någon månad nu och dom vill ha kontakt med mig men de funkar inte just nu för mig, vi har en lägenhetskonflikt som är ganska infekterad, de jobbigt. Älskar dom naturligtvis men de går inte att ha kontakt just nu bara. Vi har för olika åsikter om saker och ting. Och de får man väl ha lite förståelse för men jag tänker inte bo på detta sättet något mera iallafall. Om detta fortsätter tänker jag försöka avsluta mitt liv ganska snart. För de inget värdigt liv de här. Har ju dragit på mig sådana skulder alltså i med de här missbruket då att till och med min förvaltare vill eller nästan kräver att jag ska sälja av mina aktier nu i DFDS där jag tidigare jobbat i många år. Och de stör mig alltså. Vill försöka frysa dom tillgångarna istället genom Danske Bank på något sätt. Iallafall göra ett försök. Har ju berättat för henne att jag vill köra en sanering också så fort som möjligt men de tar ju så in i helvete lång tid att få igenom den ansökan tydligen alltså. Den ansökan gjordes ju långt innan dom här andelarna ens registrerades. Men även om situationen är som den är så hjälper de ändå aldrig att gräva ner sig för mycket i ens problem ändå. En annan sak är att man ofta iallafall jag, oroar mig allt för mycket för vad som har hänt och för vad som kommer att ske i framtiden typ. Fick låna en bok av en vän en gång som jag förövrigt umgicks med mycket som barn och innan jag hamnade i mitt amfetaminmissbruk. Väldigt klok, rolig och omtänksam snubbe typ. Han lånade ut den här boken till mig en gång kommer jag ihåg. Framförallt för att han trodde att den skulle hjälpa mig. Fast han aldrig riktigt läsa klart den tyvärr. Boken handlade mycket om att fokusera på nutiden kommer jag ihåg, att inte bekymra sig så mycket för framtiden. Och för vad som tidigare har skett i ens liv. Detta för att man inte kan förutse vad som kommer att ske i framtiden eller att kunna sig påverka något som redan har varit ändå. Det ända man kunde påverka var här och nu, de stod det klart och tydligt i boken. Och lyckas man leva efter de, då blir nog livet så in i helvete mycket enklare skulle jag tro. Men sedan hände de lite väl mycket på samma gång där för mig, och då tappade jag de helt och hamnade i samma gamla onda cirkel igen. Ska försöka hitta den boken igen. Tror den kan hjälpa mig nämligen om jag bara lyckas att läsa klart den och ge den lite tid. Måste bli bättre på detta. Tycker själv de jobbigt med allt för negativa människor omkring sig. Och genom de har jag nog mycket att ändra på själv också faktiskt eftersom jag själv varit likadan känner jag. Så måste nog försöka bli bättre på detta. Även om jag bär på en borderline diagnos som är väldigt destruktiv. Så inte bara för mig själv utan för hela min omgivning också.

Subscribe to Rörqvist

Gör som 40,6 tusen andra prenumeranter

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %%footer%%